На Буковині протягом вихідних сталось дві аварії – є потерпілі

На Буковині протягом вихідних поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими.
Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
У суботу та неділю на території Буковини трапилися дві ДТП, внаслідок яких  травмувалися пішоходи віком 60 і 41 рік. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів та надання їм відповідної допомоги.
 
Увечері 2 квітня у межах села Шипинці 25-річний водій мопеда «Alfa» не впорався з керуванням та наїхав до пішохода, який йшов по узбіччі дороги. Мопедист викликав поліцію та швидку медичну допомогу. У 60-річного потерпілого лікарі діагностували закритий перелом стегна. 
 
А вранці 3 квітня у селі Чагор 70-річна чернівчанка, керуючи автомобілем «Opel», допустила наїзд на буковинку, яка переходила проїжджу частину дороги на нерегульованому пішохідному переході. У результаті аварії 41-річна жінка-пішохід отримала травму голови та ноги. Жительку села Баламутівка медики доправили у відділення інтенсивної терапії лікарні швидкої медичної допомоги. 
 
На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи № 2 і № 4 Чернівецького районного управління поліції, які здійснили першочергові поліцейські заходи.
За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
Наразі поліцейські призначили низку експертиз, зокрема токсикологічні, щоб визначити, чи перебували водії у стані сп’янінь на момент скоєння ДТП.
Триває досудове розслідування. 
 
 

peredplata