Перед судом постане буковинець за вчинення крадіжки велосипеда

Нагадуємо, 26 квітня до поліції надійшло повідомлення від 35-річної жительки міста Новоселиця про те, що невідома особа з під’їзду будинку викрала її велосипед. Сума завданих збитків жінці становить 7500 гривень. Поліцейські оперативно затримали зловмисника. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 4 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції встановили, що до вчинення протиправних дій причетний 24-річний житель села Маршинці. Чоловік раніше був судимий за скоєння майнових злочинів. За клопотанням слідчих поліції суд обрав фігуранту запобіжний захід тримання під вартою.

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та за процесуальним керівництвом Новоселицького відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували обвинувальний акт до суду для розгляду.

Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна, вчинених в умовах воєнного стану.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata