Буковинець викрав з каси магазину 2500 грн, тепер може “сісти” на 8 років

За незаконне заволодіння чужим майном поліцейські затримали 36-річного жителя села Гвіздівці. Скоєння крадіжки в умовах воєнного стану карається позбавлення волі на строк до 8 років.

2 липня до поліції звернувся 20-річний житель села Гвіздівці та повідомив, що невідома особа з касового прилавку місцевого магазину намагалася викрасти 2500 гривень.

Для встановлення обставин злочину на місці події працювала слідчо-оперативна група № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. Співробітники поліції провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель. Правоохоронці затримали зловмисника та вилучили в нього викрадені гроші.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

фото тут https://cutt.ly/QK49sUs

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata