Нетверезий водій скоїв ДТП у якій загинув буковинець

Увечері 2 серпня в селі П’ядиківці Чернівецького району внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув один із водіїв. Ще одного пасажира з  травмами госпіталізували до лікарні.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

На місці аварії працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що приблизно о 19 годині 20-річний житель селища Неполоківці, в стані алкогольного сп’яніння, керуючи мікроавтобусом «Renault Trafic» допустив зіткнення з автомобілем «Fiat Panda».

Під час дорожньо-транспортної пригоди 35-річний водій легковика отримав тілесні ушкодження  несумісними із життям та загинув на місці ДТП. Його 36-річного пасажира з травмами голови медики доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне проваджене статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

 

peredplata