З початку року на території  в м. Чернівці виникло вже 169 пожеж, в результаті яких 6 людей травмовано, 6 врятовано та 2 загинули

Згідно статистики найбільша кількість пожеж, з року в рік, виникає в житловому секторі і причиною таких загорань найчастіше є людська недбалість, необережне поводження з вогнем.

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій в житлових секторах міста Чернівці інспектори ЧМВ УДСНС України у Чернівецькій області постійно проводять інформаційно – роз’яснювальні роботи з мешканцями міста. Минулого тижня такі бесіди були проведені з жителями Шевченківського району міста. Спілкуючись з населенням, рятувальники розповіли господарям приватних будинків та житлових квартир правила пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку на природі, нагадали правила користування відкритим вогнем. Звернули увагу людей і на  правила безпеки під час відпочинку на водних об’єктах, адже скоро відкриття пляжного сезону. Аби люди краще засвоїли інформацію інспектори ЧМВ вручили громадянам  листівки застережливого змісту на відповідну тематику.

Начальник Чернівецького міського відділу

УДСНС України у Чернівецькій області

В. Колодрівський

 

peredplata