Викрав з прилавка аптеки мобільний: чернівчанину за скоєне загрожує до 8 років тюрми

Раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів чоловік, так і не став на шлях виправлення та продовжив свою протиправну діяльність. Працівники поліції оперативно встановили крадія. За вчинення такого правопорушення зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції звернулася чернівчанка та повідомила, що невідомий чоловік з прилавка однієї місцевої  аптеки викрав мобільний телефон «iPhone 6s». Сума збитків завданих заявниці становить майже 3000 гривень.

Для встановлення обставин злочину на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі співробітники поліції швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів 43-річний житель Чернівців.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд за клопотання правоохоронці обрав порушнику запобіжний захід – домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata