Буковинець у власній квартирі облаштував наркопритон

28-річний житель міста Вижниця облаштував свою квартиру для вживання наркотичних засобів наркозалежними особами. За протиправну поведінку чоловік відповідатиме згідно чинного законодавства.

Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

До Вижницького районного відділу поліції надійшла інформація про те, що 28-річний місцевий житель облаштував у свої оселі місце для вживання наркотиків. Під час санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка виявили та вилучили речовину рослинного походження і спеціальний пристрій для викурювання наркотиків.

Крім цього, на момент прибуття поліції у приміщені знаходився чоловік з явними ознаками сп’яніння. Правоохоронці доставили його до  медичної установи для обстеження, де діагностували сп’яніння внаслідок вживання наркотиків.

Відповідно до висновку судової експертизи вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабісом.

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки буковинця та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно фігуранта до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних проваджень, передбачених статтями 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Вижницька окружна прокуратура.

 

 

 

peredplata