На лаву підсудних сядуть двоє буковинців за незаконне зберігання наркотиків

У липні цього року співробітники поліції Чернівецької області виявили та вилучили у 35-річного жителя села Червона Діброва 4 зіп-пакети з амфетаміном, а у 49-річного жителя села Колінківці – скляну ємність із канабісом. Поліцейські скерували до суду матеріали кримінальних проваджень відносно чоловіків, які обвинувачуються у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

23 липня інспектори сектору реагування відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції під час патрулювання території обслуговування в селі Колінківці зупинили підозрілого чоловіка. В ході проведення поверхневої перевірки у 49-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили скляну пляшку із психотропною речовиною рослинного походження.

Згідно висновку експерта вилучене є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом вагою майже 30 грамів.

Ще один факт зберігання наркотиків задокументували співробітники Чернівецького райуправління поліції. У процесі досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 35-річний житель села Червона Діброва придбав та зберігав 4 зіп-пакети із наркотичною речовиною. Результати експертизи засвідчили, що вилучене – амфетамін.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом місцевих прокуратур повідомили про підозри фігурантам у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі матеріали кримінальних проваджень з обвинувальними актами правоохоронці скерували до суд для розгляду.

 

peredplata