Буковинець виніс з підприємства чотири радіатори охолодження

Правоохоронці вилучили у затриманого викрадені речі. Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру в таємному викраденні чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

До поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 46-річний чернівчанин. Зі слів заявника, увечері 5 жовтня невідома особа з території місцевого підприємства викрала 4 радіатори охолодження. Своїми діями порушник завдав збитків понад 17 тисяч гривень.

На місці злочину поліцейські провели необхідні першочергові слідчо-розшукові дії, за результатами яких встановили особу зловмисника – 32-річного жителя села Берегомет.

Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У затриманого правоохоронці вилучили викрадене майно.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

 

 

 
 

peredplata