У Чернівцях тернополянин пограбував 12-річну дівчинку

30 жовтня близько 18 години на одній із вулиць обласного центру невідомий відкрито заволодів велосипедом 12-річної дівчинки та втік з місця інциденту. Правоохоронці оперативно встановили порушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

До поліції звернулася 47-річна жителька міста Чернівці, яка повідомив, що невідомий чоловік підійшов до її доньки та відібрав у дитини велосипед. Сума збитків завданих заявниці становить 700 гривень. Слідчо-оперативній групі Чернівецького районного управління поліції дівчинка описала зовнішність зловмисника та вказала напрямок, куди він побіг.

Працівники поліції провели першочергові поліцейські заходи, завдяки яким оперативно встановили особу порушника. Ним виявився 33-річний уродженець Тернопільської області. У зловмисника поліцейські вилучили речовий доказ.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело : відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata