Троє буковинців пограбували будинок та магазин, за скоєне їх судитимуть

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності трьох буковинців, які вчинили декілька крадіжок побутових речей з будинку жительки села Вікно та товарів з місцевого магазину. Сума збитків завданих заявникам становить 13 500 гривень. За цими фактами поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт стосовно фігурантів для розгляду до суду.

У жовтні минулого року на спецлінію «102» звернулася 34-річна жителька села Вікно та повідомила, що невідомі особи проникли до її будинку, з якого викрали декілька кабелів, мобільний телефон, набір ключів та телевізор. Згодом інший заявник повідомив про крадіжку товару із місцевого магазину.

В результаті проведених спеціальних поліцейських заходів співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції встановили осіб порушників, причетних до скоєння цих майнових злочинів. Ними виявилися троє місцевих жителів віком 21, 27 та 31 рік.

Загальна вартість завданих збитків заявникам становить 13 500 гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіків за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata