20-річному буковинцю, який скоїв смертельне ДТП, загрожує до 8 років тюрми

20-річний житель селища Берегомет порушив Правила дорожнього руху та допустив зіткнення автомобіля з підводою. Внаслідок аварії водій гужового транспорту отримав травми не сумісні з життям. Порушнику загрожує  позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо: дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 30 жовтня на вулиці Центральній в селищі Берегомет Вижницького району.

В ході досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що 20-річний водій автомобіля «BMW», перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з підводою.

Внаслідок ДТП водій гужового транспорту, 62-річний місцевий житель, отримав численні травми. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де під час надання йому медичної допомоги він помер.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно водія автівки до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata