У Чернівцях судитимуть чоловіка за зберігання дитячої порнографії

У квітні цього року працівники поліції викрили протиправну діяльність 43-річного чернівчанина, який зберігав на накопичувачах інформації заборонений контент. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, на якій була дитяча порнографічна продукція.

поліцейські повідомили про підозру чернівчанину у зберіганні дитячої порнографії

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами з обласного відділу протидії кіберзлочинам ДКП Нацполіції встановили, що місцевий житель одержав доступ, завантажив та зберігав заборонену порнографічну продукцію на накопичувачах пам’яті. 

Відповідно до висновків експертизи, виявлені файли мають порнографічний характер і належать до дитячої порнографії.

поліцейські повідомили про підозру чернівчанину у зберіганні дитячої порнографії

Під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 статті 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata