У Чернівцях затримали злодія, який поцупив з прилавка магазину мобілку та ключі від авто

Перебуваючи у приміщенні одного місцевого магазину Чернівців, 59-річний чоловік викрав з прилавка мобільний телефон та ключі від автомобіля. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та вже повідомили порушнику про підозру у вчиненні майнового злочину.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Учора, 27 серпня, до поліції з повідомлення про крадіжку звернувся 55-річний житель села Шубранець. Заявник розповів поліцейським, що перебуваючи у Чернівцях, невідома особа скористалася відсутністю його уваги та викрала телефон і ключі від автомобіля, які знаходилися на прилавку в приміщені магазину. Сума завданих збитків становить 4 тисячі гривень.

Під час здійснення оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 59-річний уродженець Закарпатської області.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

peredplata