Вдарив обухом сокири по голові та добивав ногами: буковинцю за побиття загрожує до 8 років тюрми

Слідчі поліції довели причетність буковинця до побиття чоловіка, який отримав численні травми голови, носа та обличчя. Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

Проводячи досудове розслідування співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановили, що у квітні цього року між двома жителями села Кормань виникла словесна суперечка на ґрунті довготривалих  неприязних відносин, яка переросла у бійку. Під час конфлікту 28-річний буковинець обухом сокири завдав удар по голові 51-річного односельця, від якого старший із чоловіків впав на землю. В подальшому, молодший буковинець наніс ще декілька ударів ногою по голові опоненту.  

В результаті інциденту, медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували у нього численні травми голови, носа та обличчя.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, травми, які отримав потерпілий, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції зібрали докази протиправної діяльності чоловіка та наразі обвинувальний акт відносно порушника скерували до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України.  Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво здійснювала Дністровська окружна прокуратура.  

 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata