У Чернівцях поліцейські затримали «закладчика» з партією особливо небезпечного наркотика

Працівники Управління боротьби з наркозлочиністю ГУНП в Чернівецькій області задокументували протиправну діяльність 19-річного жителя Дністровського району. Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

13 жовтня під час профілактичного відпрацювання території міста Чернівці поліцейські УБН ГУНП викрили 19-річного буковинця, який займався розповсюдженням наркотичних засобів на території міста Чернівці.

Під час проведення необхідних поліцейських заходів правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 52 згортки із наркотичними засобами. Все вилучене працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

у чернівцях поліцейські затримали «закладчика» з партією особливо небезпечного наркотика

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами дослідження вилучена речовина у своєму складі містить особливо небезпечну психотропну речовину PVP, обіг якої заборонено, вагою майже 30 грам.

у чернівцях поліцейські затримали «закладчика» з партією особливо небезпечного наркотика

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За вчинене фігуранту загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata