Перед судом постане раніше судимий буковинець за вчинення крадіжок

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 40-річного жителя Сторожинця, який заволодів майном і коштами трьох заявників. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. 

Протягом вересня цього року до поліції звернулися троє жителів обласного центру із заявами про незаконне заволодіння їхнім майном і грошима. Невідома особа застосовувала різні схеми вчинення крадіжок. 

Зокрема, чоловік поцупив із ресторану сумку з гаманцем і грошима відвідувачки. Також порушник викрав велосипед «Kinetic» у чернівчанки вартістю 11 тисяч гривень. Крім цього, він незаконно заволодів побутовою технікою та грошима в іншої заявниці.  

У результаті проведених поліцейських заходів співробітники поліції встановили особу порушника. Ним виявився неодноразово судимий 40-річний сторожинчанин за вчинення майнових злочинів та незаконне володіння автотранспортом.

Під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata