Чернівчанину, який вихопив телефон у перехожої, загрожує до 10 років тюрми

У Чернівцях слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно грабіжника
 

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів причетності раніше судимого чернівчанина до незаконного заволодіння мобільним телефоном містянки. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Нагадаємо: 15 січня поточного року до поліції звернулася 30-річна чернівчанка та повідомила, що перебуваючи на одній із вулиць Чернівців, невідомий чоловік відкрито заволодів її смартфоном.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що того дня 35-річний місцевий житель, проходив повз містянку, яка в руках тримала мобільний телефон. Чернівчанин вихопив у жінки гаджет і втік. Правоохоронці оперативно встановили особу причетного чоловіка та його місце перебування.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції зібрали доказову базу вини чернівчанина та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом стосовно нього до суду. Фігуранту інкриміную вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata