Чернівчанину, який вдома зберігав наркотичні речовини, загрожує до 5 років тюрми

У Чернівцях дізнавачі поліції повідомили про підозру чоловіку у незаконному зберіганні наркотиків

Правоохоронці встановили, що 23-річний житель обласного центру зберігав для власних потреб наркотичні речовини. За скоєння протиправних дій чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

2 лютого цього року співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили 23-річного місцевого жителя, який незаконно зберігав наркотичні речовини у своєму помешканні. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили і вилучили речовини, схожі на наркотичні.

За цим фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Вилучені речовини поліцейські направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata