У Чернівцях на лаву підсудних сяде чоловік, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків

У Чернівцях на лаву підсудних сяде чоловік, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків: дізнавачі поліції завершили розслідування.

Поліцейські зібрали докази вчинення 30-річним жителем міста Чернівці кримінального проступку та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

На території Чернівецької області правоохоронці продовжують протидіяти незаконному обігу наркотичних речовин. Так, на початку лютого поточного року під час проведення превентивних заходів, поліцейські виявили та вилучили у 30-річного чоловіка пластикову ємність із трьома згортками з порошкоподібною речовина схожою на наркотичну.

Співробітники поліції вилучили речовий доказ та направили на проведення відповідної експертизи. Результати підтвердили, що вилучене в своєму складі містить психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено.

Дізнавачі Чернівецького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata