Бив по голові та шиї: на Буковині затримали чоловіка за вбивство знайомого

У Чернівецькому районі поліцейські затримали чоловіка за вбивство знайомого
 

14 березня у селі Давидівка під час конфлікту 45-річний буковинець завдав своєму товаришу удари по голові. Унаслідок отриманих травм 59-річний місцевий житель помер. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру у скоєному правопорушенні. Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Для з’ясування обставин загибелі буковинця на місце події виїхало керівництво  та працівники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що пізно ввечері 14 березня під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту 45-річний житель села Зруб-Комарівський наніс 59-річному господарю будинку удар кулаком в обличчя, від якого чоловік впав на підлогу. В подальшому гість продовжив наносити удари товаришу по голові та шиї. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинець помер.  

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. 

Наразі слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata