На Буковині затримали чоловіка за вбивство сусідки

У селі Кисилів під час конфлікту 57-річний буковинець завдав своїй знайомій удари по голові та шиї. Унаслідок отриманих травм 69-річна місцева жителька померла. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника та наразі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєному. Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

буковинські поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусідки

Уранці 30 березня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки села Кисилів Чернівецького району, про виявлення тіла 69-річної односельчанки з тілесними ушкодженнями. 

Для з’ясування обставин на місце події виїхали співробітники Головного управління Національної поліції Чернівецької області, керівництво та працівники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції.

буковинські поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусідки

На місці події правоохоронці встановили, що напередодні, пізно ввечері 29 березня під час розпивання алкоголю в помешканні 69-річної місцевої жительки, між 57-річним чоловіком та господаркою виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту чоловік наніс пенсіонерці декілька ударів руками по голові та шиї. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла.  

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Тіло загиблої співробітники поліції направили для проведення судово-медичної експертизи.

Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення затриманому про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  

Також слідчі поліції готують клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь