На Буковині поліцейські затримали «наркодиллера» та вилучили в нього наркотиків на понад мільйон гривень

Протиправну діяльність уродженця Чернігівщини, який розповсюджував наркотичні засоби на території Чернівців, задокументували співробітники Управління боротьби з наркозлочиністю ГУНП в Чернівецькій області. Наразі слідчі Чернівецького райуправління поліції вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Здійснюючи оперативно-профілактичні заходи на території Чернівців, працівники поліції зупинили підозрілого чоловіка, у якого, під час проведення поверхневої перевірки виявили та вилучили 3 зіп-пакета із кристалічною речовиною.

Як з’ясували правоохоронці 25-річний уродженець Чернігівської області зберігав наркотичні засоби з метою подальшої реалізації методом «закладок».

на буковині поліцейські затримали «наркодиллера» та вилучили в нього наркотиків на понад мільйон гривень

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили:

  • різні види наркотичних засобів та психотропних речовин;
  • пакувальні засоби для виготовлення «закладок»;
  • електронні ваги;
  • та інші речові докази нелегального бізнесу.

Вартість вилучених наркотиків становить понад мільйон гривень.

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Всі вилучені речові докази співробітники поліції відправили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз.

Наразі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

 

peredplata

Залишити відповідь