На Буковині заарештували чоловіка, який викрав мотоцикл

Житель с. Малий Кучурів таємно викрав із домогосподарства буковинця майно та незаконно заволодів його двоколісним транспортним засобом. Слідчі поліції Буковини задокументували протиправні дії чоловіка та наразі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

У лютому та березні цього року із заявами про вчинення протиправних дій до відділення поліції №3 (м.  Заставна) Чернівецького районного управління поліції звернувся 20-річний житель Вижницького району. Заявник розповів поліцейським, що невідома особа таємно викрала із його домогосподарства, яке знаходиться у с. Малий Кучурів майно та незаконно заволоділа мотоциклом «Loncin», який був припаркований біля будинку. 

Під час розшукових заходів оперативники поліції встановили особу фігуранта. Ним виявився 59-річний місцевий житель, який  скористався відсутністю господаря та заволодів транспортним засобом.  Через деякий час чоловік викрав із підсобного приміщення домогосподарства буковинця майно. 

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі відділення поліції №3 (м. Заставна) ЧРУП під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Україну. 

За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. 

Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь