До 10 років тюрми загрожує буковинцю за реалізацію наркотиків

Правоохоронці зібрали доказову базу нелегального заробітку чоловіка, який розповсюджував канабіс та амфетамін на території Чернівецького району. Згідно із санкцією статті йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо: 16 квітня оперативники Управління боротьби з наркозлочиністю ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами Чернівецького райуправління поліції затримали 26-річного жителя села Тарасівці, який займався реалізацією наркотиків.

Проводячи досудове розслідування співробітники поліції задокументували декілька фактів збуту 26-річним буковинцем згортків із амфетаміном та канабісом. Вартість «товару» коливалася від 600 до 1000 гривень.

Крім цього, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта, поліцейські виявили та вилучили два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження.

Відповідно до висновків експерта надані на дослідження речовини, містять у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, обіг якого заборонений в Україні.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata

Залишити відповідь