На Буковині судитимуть «наркодиллера» за розповсюдження наркотиків

На Буковині судитимуть «наркодиллера», який розповсюджував наркотичні засоби та психотропи на території регіону.
 

Слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази нелегального бізнесу уродженця Чернігівщини. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо: у квітні цього року співробітники Управління боротьби з наркозлочиністю ГУНП в Чернівецькій області викрили протиправну діяльність 26-річного уродженця Чернігівської області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що чоловік незаконно придбав та зберігав наркотичні засоби з метою подальшої реалізації методом «закладок».

В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили: різні види наркотичних засобів та психотропних речовин, пакувальні засоби, електронні ваги та інші речові докази нелегального бізнесу. Вартість вилучених наркотиків становить понад мільйон гривень.

Відповідно до проведених експертиз, «наркодиллер» зберігав з метою збуту у великих розмірах особливо-небезпечні психотропні речовини, обіг яких заборонено в Україні – метилметкатинон та PVP, а також психотроп, обіг якого обмежено – амфетамін.

Слідчі Чернівецького райуправління поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata