Від 6000 до 12 000 євро з особи за незаконне переправлення до Румунії – судитимуть жителя Буковини

Від 6000 до 12 000 євро з особи за незаконне переправлення до Румунії – судитимуть жителя Буковини.

Прокурори Чернівецької окружної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного жителя Чернівецького району за фактом організації незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, обвинувачений долучився до схеми незаконного збагачення від переправлення чоловіків призовного віку за кордон. Організація незаконного переправлення до Румунії вартувала від 6000 до 12 000 євро з особи.

У червні цього року, при спробі незаконно переправити за кордон 5 військовозобов’язаних чоловіків, буковинця затримали прикордонники. 

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу 31 прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Чернівецька обласна прокуратура 

peredplata