20-річний буковинець вкрав гроші з кафе, «по гарячих слідах» його затримали

Буковинські поліцейські оперативно затримали хлопця, підозрюваного у крадіжці грошей з кафе.

Через металеву решітку, фігурант проник до приміщення літньої тераси закладу харчування в місті Заставна та викрав понад 13 тисяч гривень. Співробітники поліції швидко розшукали порушника та вже повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна. 

11 серпня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 37-річного жителя Заставни, про те, що невідома особа з літньої тераси місцевого кафе викрала понад 13 тисяч гривень.

На місце події, для встановлення всіх обставин, виїхала слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи та «по гарячих слідах» встановили особу зловмисника.

Ним виявився 20-річний місцевий житель.

Співробітники поліції затримали парубка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього викрадене майно.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання буковинцю запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata