На Буковині чоловік під час суперечки вбив сусіда

На Буковині поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві сусіда
 

Наразі зловмисник перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

23 жовтня на спецлінію «102» від медиків надійшло повідомлення про те, що в селі Мамаївці у їх присутності помер 65-річний місцевий житель.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань та направили тіло чоловіка на судово-медичну експертизу. Згідно із результатами якої, причиною смерті стало проникаюче колото-різане ножове поранення грудної клітки з ушкодженням легені.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку, Слідчого управління ГУНП спільно із колегами відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень буковинцю причетний 52-річний односелець.

У день вбивства загиблий прийшов до товариша в гості. Чоловіки вживали спиртні напої і посварилися. В ході словесної суперечки господар завдав декілька ударів ножем гостю у спину.

Поліцейські провели обшук за місцем проживання фігуранта, де вилучили одяг та ніж зі слідами крові, а також інші речі, які скерували на експертизу.

Слідчі поліції затримали правопорушника в процесуальному порядку та за наявності достатньої кількості зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Крім цього, за клопотанням правоохоронців, підозрюваний на період проведення слідства перебуватиме під вартою.

Згідно із ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України за скоєне буковинцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata

Залишити відповідь