У Львові вбили лідера легендарного рок-гурту «Лесик Band» 56-річному музиканту завдали ножові поранення у ділянку серця, від яких він загинув

Увечері у вівторок, 7 квітня, на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА у Львові невідомий з ножем напав на музиканта, лідера гурту «Лесик Band» Олександра Дацюка, завдавши йому два ножові поранення у ділянку серця. Від отриманих травм музикант помер у лікарні.

Як повідомила ZAXID.NET речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, подія сталася на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА, 76.
Невідомий чоловік напав на Олександра Дацюка, завдавши йому поранень ножем. Про інцидент у поліцію повідомив перехожий, який став свідком події.

Неподалік цього місця поліцейські затримали 68-річного безхатченка з ножем, якого підозрюють у вбивстві Олександра Дацюка.

Постраждалий Олександр Дацюк був доставлений у лікарню, де помер.

За попередньою версією поліції, між чоловіками стався конфлікт. Точні мотиви злочину наразі невідомі – затриманий безхатченко не дає показів.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Музикант та композитор-пісняр Олександр Дацюк створив гурт «Лесик Band» у 1990 році. Гурт відомий своїми хітами «Гуляли», «Співали ящури», «Кошмарний сон», «Рекет», «Весна застою», «Бразілія». Ці пісні раніше вивчали напам’ять і наспівували так часто, що дехто навіть вважав їх народними.

https://zaxid.net/news/

peredplata