На Буковині поліція затримала жителя Кіцманщини, причетного до вбивства співмешканки.

Смертельно травмувавши жінку, чоловік втік у невідомому напрямку. Впродовж декількох годин співробітники Кіцманського відділу поліції розшукали та затримали зловмисника. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Ввечері 24-го квітня до поліції надійшло повідомлення про жительку села Ставчани Кіцманського району, яка перебуває у власному будинку з ножовими пораненнями та без свідомості. Прибувши на місце події, медики констатували смерть 60-річної потерпілої.

Попередньо правоохоронці встановили, що під час суперечки 55-річний співмешканець наніс жінці тілесні ушкодження. Не надавши потерпілій домедичної допомоги, зловмисник втік з місця злочину. Від отриманих травм жінка померла.

На пошуки втікача було орієнтовано всі наряди поліції Чернівецької області. Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що чоловік переховується в родичів у Вижницькому районі. Правопорушника затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування, поліцейські з’ясовують всі обставини злочину.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata