На Буковині під час слідчих дій поліцейський використав зброю для знешкодження тварини

5 травня працівники КОРДу були залучені для проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні фігурантів кримінальної справи на спецпризначенців накинулася собака, яку нацькував господар. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

“Дії тварини загрожували здоров’ю і життю поліцейського, тому співробітник КОРДу використав вогнепальну зброю для знешкодження тварини, керуючись статтею 43 та частиною 13 статті 46 Закону України “Про Національну поліцію”, – йдеться у повідомленні.

Згідно із проведеною перевіркою, дії спецпризначенця визнали необхідними та правомірними в тій ситуації, що склалася. Також у поліції поінформували, що інформація, яка поширюється в мережі Інтернет щодо перебування дітей в кімнаті під час пострілу, не відповідає дійсності.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/na-bukovini-specpriznachenec-kordu-zastreliv-sobaku-pid-chas-slidchih-diy-video-58253?fbclid=IwAR13rUbpDh-ma-Gz0fAn4twSH9O4qD7f3J7B2ESxCSV8h6bSNgctoiznByc. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata