Вдягали протигаз і стріляли над головою: жінку зґвалтували просто у відділку поліції

У Київській області затримали двох поліцейських за підозрою у зґвалтуванні та побитті жінки-свідка у райвідділку поліції, повідомили у Державному бюро розслідувань.

Інцидент стався у ніч з 23 на 24 травня у Кагарлицькому відділку поліції, що у Київській області.

“У поліцію надійшло повідомлення про те, що у місцеву лікарню звернулася жінка, 1994 року народження, з повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цих правопорушень причетні співробітники поліції”, – повідомили в МВС.

Поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, уже звільнили. Також керівництво відділу відсторонили від виконання обовязків, а підрозділ – розформували, додали в МВС.

Шокуючі подробиці

За повідомленням ДБР, жінку викликали до відділку як свідка, де її почали катувати – вдягали протигаз, застосовували кайданки та стрілявли з табельної зброї над головою. Після цього оперуповноважений кілька разів зґвалтував потерпілу.

протигаз, доказКопирайт изображенияDBR.GOV.UA

Також працівники поліції побили чоловіка, який перебував у приміщенні відділку. “Погрожуючи йому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли

над головою”, – йдеться у повідомленні відомства.

У потерпілого переломи ребер та носу.

Слідчі готують повідомлення про підозру затриманим та вирішують питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється за фактами зґвалтування, катування та перевищення службових повноважень.

peredplata