Павлюк з Буковини набрав передвиборної сили і звільнив Альперина від браслета.

 

Суддя-чарівник Вищого антикорупційного суду Сергій Мойсак, який раніше послав подалі НАБУ і САП, відмовивши їм у стягненні з контрабандиста №1 Вадима Альперіна 70 млн грн., І зовсім зняв з нього електронний браслет під закулісні оплески колишнього начальника митниці від комуністів Ігоря Калетника.

Калетник пов’язаний з Іллею Павлюком, який на парламентських виборах відповідав за фінанси і координацію роботи регіональних штабів партії «Слуга народу», а на місцевих фактично став тіньовим керівником всієї кампанії. Кажуть, що хотіли обійтися без Павлюка. Але зрозуміли, що потонуть.

Павлюк непогано розвернувся і вже “запечатує” своїх з Калєтніком людей в новий штатний розклад митниці та податкової. Калетник роздумує над власними політичними перспективами. Поки він не висовується, але його батько ректор Вінницькій національного аграрного університету Григорій Калетнік уже проводить підготовчу роботу.

Ми писали (https://t.me/shadow_anonymous_insights/764), що у Григорія Калетніка його дружини Галини Калетник є горілчаний завод, у власності торгові марки «Сотка», «Сотка лайт», «Козацький женьшень», «Діамат Вінниччини» , «Поділля», «Вінницька лимонна» і ін. В алкогольному бізнесі складається і близьке коло Альперина. Його багатодітний партнер Олександр Ойберман купив кілька збанкрутілих заводів з виробництва спиртного і налагодив випуск горілки, коньяку і слабоалкогольних напоїв. Тому у Калетника з Альперіним є додатковий мотив до співпраці і можливого об’єднання активів.

peredplata