Чернівчанин зберігав у гаражі набої та психотропну речовину

38-річний буковинець зберігав у гаражі набої та психотропну речовину. За такі дії порушнику загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Оперативники Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області спільно із співробітниками Чернівецького відділу поліції викрили факт незаконного зберігання боєприпасів і наркотиків.

Під час санкціонованого судом обшуку правоохоронці виявили та вилучили у гаражі 38-річного чернівчанина

         2 ручні гранати «Ф-1»;

         набої до вогнепальної калібру 9 мм;

         порошкоподібну речовини, зовні схожої на амфетамін;

         пакети із зіп-застібками;

         електронні ваги;

– приладдя для зберігання та виживання наркотичних речовин.

Усе вилучене поліцейські направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Наразі тривають досудові розслідування, розпочаті за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Фігуранта справи правоохоронці затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

peredplata