Чернівчанину за неодноразовий збут наркотиків загрожує в’язниця

Чернівецькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 39-річного чернівчанина, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут наркотичних засобів, вчинене за кваліфікуючими ознаками – повторно, особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст.307 КК України).

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, будучи раніше судимим за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість, у невстановленому органом досудового розслідування місці та невстановлений час, придбав з метою подальшого незаконного збутунаркотичний засіб, який зберігав безпосередньо при собі. Про це інформує Чернівецька місцева прокуратура.

У подальшому, у грудні минулого року та березні поточного року, чоловік тричі незаконно здійснив збуттаблеток «Субітекс», які містять у своєму складі наркотичний засіб, обіг якого обмежено – бупренорфін, отримавши за це грошові кошти у сумі 2070 грн.

Окрім того, у ході санкціонованого обшуку помешкання обвинуваченого правоохоронцями було виявлено та вилучено канабіс, який є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено.

Подальшу долю чоловіка вирішуватиме суд. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

peredplata