На Буковині жінка обікрала свекруху

До Заставнівського відділення поліції надійшла заява від 68-річної жительки району, яка повідомила, що з її будинку невідома особа викрала гроші. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

За словами пенсіонерки, у крадіжці вона підозрює свою 38-річну невістку, яка проживаючи по сусідству, іноді провідувала заявницю та знала, де вона зберігає заощадження.

Під час проведення розшукових заходів та при подальшій перевірці інформація підтвердилася. У скоєнні цього злочину обґрунтовано підозрюють 38-річну буковинку.

Поліцейські встановили, що напередодні підозрювана приходила у гості до родички та скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає, викрала майже 20 тисяч гривень.

Наразі зловмисниці повідомили про підозру у вчинені вказаного злочину. Речові докази вилучили.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення максимальна відповідальність передбачена у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

 
 

peredplata