Поліція затримала двох чоловіків, які побили та пограбували чернівчанина

На спецлінію «102» звернувся 48-річний житель Чернівців та повідомив, що двоє невідомих осіб побили його та відкрито заволоділи мобільним телефоном і грошима.
 
На місце злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група Садгірського відділення поліції. Спілкуючись з правоохоронцями, потерпілий детально описав ймовірних правопорушників – Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники Садгірського відділення поліції встановили грабіжників. Ними виявилися двоє чернівчан віком 38 і 43 років.
 
Речові докази поліція частково вилучила.
 
За вказаним фактом слідчі Садгірського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 
 
Правоохоронці затримали зловмисників у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вірішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні грабежу. Санкція статті предбачає до шести років позбавлення волі.
 
 
 

peredplata