За незаконне перевезення деревини, буковинець позбувся вантажівки з вантажем

Вчора 17 червня під час відпрацювання території Путильського району правоохоронці задокументували незаконне перевезення лісодеревини. Наразі вирішується питання про арешт транспортного засобу та вантажу. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Співробітники групи реагування патрульної поліції Путильського відділення поліції у селі Рипень зупинили вантажівку «УРАЛ» з лісодеревиною і встановили, що 40-річний буковинець перевозив приблизно 20 кубометрів деревини хвойної породи. Правоохоронцям кермувальник пояснив, що купив деревину для будівництва та надав для перевірки документи, у яких поліцейські виявили ознаки підробки.

Слідчо-оперативна група здійснила заміри деревини для встановлення суми завданих збитків.

За фактом правопорушення слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж. Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють походження лісодеревини та законність її перевезення.

Триває досудове розслідування та здійснюються необхідні перевірки.

 
 

peredplata