За незаконне збереження наркотиків та опір працівнику поліції засуджено чернівчанина 

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 42-річного мешканця м. Чернівці за вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.309, ч.2 ст.345 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропної речовини без мети збуту вчинене у великих розмірах та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу  легких тілесних ушкоджень в зв’язку із виконанням ним службових обов’язків ).

Так,в грудні минулого року під час здійснення патрулювання працівниками УПП в Чернівецькій області був зупинений 42 річний мешканець м. Чернівці, який під час проведення поверхневого огляду намагався викинути 9 згортків порошкоподібної речовини, якавідповідно до висновку експерта є амфетаміном.

       При цьому, обвинувачений з метою уникнення відповідальності усвідомлюючи що перед ним працівники Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, здійснив спробу вирватися при затриманні та наніс легкі тілесні ушкодження одному із поліцейських.

Під час судового розгляду чоловік повністю визнав свою вину. Крім того, судом враховано що вказана вище особа по місцю проживання характеризується позитивно та на його утриманні перебуває неповнолітня дитина.

Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 2 років 6 місяців позбавлення волі та на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання з однорічним іспитовим строком.

 

 

peredplata