Неля з Кагарлика повідала про найстрашніші моменти тортур: удари з ноги, кулака, електрошокером Жінка боїться за життя своїх близьких.

В ніч з 23 на 24 травня працівники Кагарлицького відділу поліції Сергій Сулима і Микола Кузєв у своєму кабінеті катували та зґвалтували жінку, яку викликали як свідка крадіжки. Журналісти Української правди взяли інтерв’ю у постраждалої Нелі Погребицкой через місяць після події, яке розділило її життя на до і після.

 

Жінка зізналася, що їй соромно розповідати свою історію, але іншого виходу немає, адже у неї є страх не тільки за своє життя, але і за життя своїх рідних.

Підозрювані правоохоронці перебувають в СІЗО та очікують суду, який має відбутися наприкінці липня. Жінка стверджує, що вони загрожують їй навіть з-за ґрат.

“Страшно, ми всі тут налякані. Я думаю, що вийде цей Микола або Сергій, прийде і вб’є – мене або мою сім’ю. Він вже говорив, вийду – тебе і твою сім’ю знищу. Погрожував мені цим, у відділенні під час допиту”, – каже 26-річна дівчина.

Неля розповіла, що спочатку допит вів Микола, і почав він з того, що дістав протигаз і надів на жінку, їй вдалося якось вирватися, але зізнається, що він розбив їй ніс і вона ледь не задихнулася в протигазі.

 

“Я подивилася – вся в крові, навіть не відчувала вже нічого. Він каже “Вмивайся водою”. А води не було, і я рукавом витерлася. У відділенні були люди і вони всі чули, і деякі бачили, але мені ніхто не допоміг. Потім, коли я впала, то за коси мене тягнув, то з ноги, з кулака, синці такі були. Повів до себе в кабінет, наставив пістолет, знову штовхав”, – розповідає вона.

Неля розповіла, що він робив те, що хотів, залишив їй опіки запальничкою, бив електрошокером. Крім того, у жертви забрали паспорт і вона досі без паспорта та коду.

Ґвалтував її Сергій до 4 годин ночі, а близько 2 виїхав Микола і віддав їй телефон.

“Сергій в 4 години мене і не хотів відпускати, я вже просила, як могла, і ставала на коліна, і все. Тільки відпустіть мене, бо прийде Миколай і знову мене буде вбивати. І він відпустив мене”, – розповіла жертва.

 

 
 
 
 

peredplata