Поліція знайшла нападників, які вивезли буковинця в багажнику

У Чернівцях поліцейські оперативно розшукали чоловіків, які незаконно позбавили волі буковинця. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо, сьогодні, 7 липня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Січових Стрільців у Чернівцях невідомі особи побили чоловіка, силою затягнули його в багажник автомобіля та поїхали в напрямку села Магала. Завдяки злагодженій взаємодії співробітників Ситуаційного відділу ГУНП, Чернівецького відділу поліції, Управління карного розшуку ГУНП і поліції охорони, протягом 30 хвилин правоохоронці розшукали вказану у повідомленні автівку та учасників інциденту.

Поліцейські опитали нападників і потерпілого та з’ясували, що всі вони є жителями Новоселицького району, віком від 24 до 37 років. Напередодні чоловіки разом гостювали в Чернівцях у родича одного з них.

Вранці між ними виник інцидент під час якого троє чоловіків нанесли 24-річному товаришу тілесні ушкодження, силою затягнули в багажник автомобіля «ВАЗ 2106» та поїхали з місця події. Поліцейські швидко розшукали правопорушників і врятували потерпілого. Наразі він перебуває в лікарні для огляду та надання медичної допомоги.

Дії нападників кваліфікуються за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

 

peredplata