Внаслідок конфлікту син вдарив батька по голові, проламавши череп

До поліції звернулася буковинка із заявою про те, що вона стала свідком бійки між своїми батьком і братом. У результаті конфлікту одного з чоловіків госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Слідчо-оперативна група Садгірського відділення поліції з’ясувала, що 50-річний буковинець разом зі своїми 24-річним сином та 22-річною донькою їхали в автомобілі. Між чоловіками виник словесний конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. Водій (син) зупинився на узбіччі дороги у Новоселицькому районі та вдарив батька по голові. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Лікарі госпіталізували потерпілого у лікарню для проведення обстеження. Попередньо, у чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом основи черепа. Наразі він перебуває в комі в реанімації.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Правоохоронці призначили потерпілому судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості нанесених йому тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування триває.

 
 

peredplata