У Чернівцях на вулиці знайшли чоловіка з ножовими пораненнями

Як нещодавно повідомляли місцеві ЗМІ, до поліції надійшло повідомлення від громадянина, який проходячи по вулиці Білоруській у Чернівцях, побачив чоловіка з ножовими пораненнями.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 12 липня, раніше судимий 48-річний чоловік, перебував у квартирі знайомої та під час спільного розпивання алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, завдав 25-річному потерпілому чотири удари ножем в область грудної клітини, внаслідок отримання яких останній був госпіталізований до реанімаційного відділення Лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє  Чернівецька місцева прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Першотравневий районний суд м.Чернівці задовольнив клопотання слідчого, погодженого прокурором Чернівецької місцевої прокуратури, та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

Досудове розслідування триває.

 

 

peredplata