Поліцейські Буковини задокументували два факти незаконного зберігання наркотиків

 

У жителів Кіцманя та Сокирян правоохоронці виявили та вилучили речовини рослинного походження, схожі на наркотичні. Усе вилучене поліцейські направили на експертизу. Порушникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення від кіцманчанина про порушення тиші у будинку його сусіда. За вказаною адресою одразу виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції Кіцманського відділу поліції. У квартирі 26-річного буковинця правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на коноплю

Того ж дня під час санкціонованого обшуку у 47-річної жительки Сокирян працівники сектору кримінальної поліції Сокирянського відділення поліції виявили висушені рослини снодійного маку.

Усе вилучене у двох випадках поліцейські направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata