Про “теракт” у Луцьку

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Блюсселя:
 
-За день до теракту у Луцьк прибув автобус з співробітниками
центрального апарату МBC України
Усі ми знаємо, що істина ховається у дрібницях. Тому про дрібниці… А відтак кропітливо, пазл до пазла і, надіюсь, невдовзі побачимо усю брехливу картину створену Арсеном Аваковим і його поплічниками щодо так званого теракту у Луцьку.
Ті, хто стежив за моїми нотатками, не оминули увагою той факт, що у ході журналістського розслідування стало відомо, що Максим Кривош протягом двох діб перед захопленням автобуса ночував у луцькому п’ятизірковому готелі “Україна” без жодних документів з торбою зброї. І це попри те, що особисте житло Максима Кривоша знаходиться зовсім неподалік: у Луцьку на проспекті Перемоги, будинок,1. Про це також публічно заявив прокурор під час судового засідання 23 липня щодо запобіжного заходу Максиму Кривошу.
Далі! За день до теракту у луцькому готелі “Україна” його відвідали невідомі гості, які прибули на паркінг готелю на тонованому джипі. Гості провели в готелі одну добу і вранці 21 липня, перед захопленням Максимом Кривошем пасажирського автобуса залишили готель.
Трохи згодом ми дістали відомість, що у тому ж готелі “Україна” поселились пасажири мікроавтобусу апарату МЗС України. Під час брифінгу очільник ГУНП у Волинській області Юрій Крошка на запитання журналістів: що це за мікроавтобус і що він робив у центрі Луцька відповів, що мікроавтобус був у місті у зв’язку зі службовими завданнями, не пов’язаними із захопленням заручників, (відео). Ну, от такий собі банальний збіг обставин!
Далі міркуйте самі! У п’ятизірковий готель якимось чином заселяється бомж без документів з потертим портфельчиком, а виходить з портфелем і з торбою зі зброєю. Чи може бомж, як зазначив прокурор, поселитись у п’ятизірковий готель у центрі обласного міста і не потрапити у поле зору місцевої поліції і СБУ? Це питання риторичне!
І ще одна смішна деталь! Bиявляється, не лише у мене одного виникло питання: як і звідкіля у кінці салону автобуса з’явилось емальоване відро, яке служило пасажирам-заручникам туалетом? Очевидці, які часто їздять цим рейсом зроду не бачили у цьому автобусі відра. Питання: хто заніс відро у салон захопленого автобуса? Може, Євген Коваль, заступник керівника Нацполіції України. Отак, дістав з лівої кишені “мгновєнку” і передав тероористу відро?
За всі роки мого співробітництва зі спецслужбами України я не бачив такої ганьби. Хоча, так, як “паляться” українські мєнти, не “палиться” ніхто. Хіба що СБУ за часів Bасі Грицака.
 
Продовження складання пазлів у цій історії буде! Далі говоритимуть жертви терориста, так звані “заручники”.
Брифінг 22.07.2020
 
 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=O_dkTm4YSl4&feature=emb_logo&fbclid=IwAR2510SbviBnhp4cr4sJt_TqQ9PhGiXZyaz7Zp880ypqZ2H5GF4hQfGOQeY

peredplata