На Буковині офіційно є 38 мільйонерів

Доходи у понад один мільйон гривень задекларували 38 жителів області. Загальна сума отриманих ними статків склала майже 122,9 млн грн.

Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

 

Для порівняння торік за підсумками деклараційної кампанії було зафіксовано 35 мільйонерів зі статками 109,6 млн грн.

Головними джерелами отриманих доходів стала спадщина, продаж нерухомого майна, здача в оренду нерухомості та інвестиційний прибуток.

“10 320 жителів краю прозвітували про отримані статки у 2019 році. Загальна сума задекларованих доходів склала майже 674,7 млн грн. Найбільше свої статки декларували платники, які отримали дохід від продажу нерухомого майна. Вони подали 1431 податкову декларацію. Дещо менше буковинців відзвітувались про отриману спадщину – 816 декларацій. Про доходи від продажу рухомого майна повідомили 374 громадян. Про отримані подарунки та призи повідомили 53 платника, про доходи від продажу власної сільськогосподарської продукції відзвітували 53 буковинці. Інвестиційний прибуток задекларували 24 громадянина. Дохід, отриманий платником податку як додаткове благо – 17”, – повідомили у пресслужбі ДПС у Чернівецькій області.

За даними ДПС, наймолодшому мільйонеру 36 років, найстаршому – 74 роки. У Чернівцях зареєстровано 34 мільйонери, у Сторожинецькому районі – 3, у Кіцманському -1.

peredplata