Водія, який протаранив центральний корпус ЧНУ, доставили до лікарні: йому «світить» до трьох років обмеження волі.

У Чернівцях ввечері 2 листопада водій легковика не впорався із керуванням та допустив наїзд на ворота ЧНУ ім. Федьковича, що по вул. Коцюбинського, 2.

Після того, як він зніс ворота, автівка проїхала по алеї та врізалася у колону 5-го корпусу університету.

Потерпілий водій 1988 року народження, житель Чернівців. Доставлений в лікарню з попереднім діагнозом: розрив селезінки. Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

 

“Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний чернівчанин не впорався з керуванням автомобілем “Renault” та в’їхав у ворота Чернівецького національного університету. Не зупинившись, водій продовжив рух і допустив зіткнення з будівлею одного з корпусів вузу”, – йдеться у повідомленні.

“Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановлюють всі обставини події”, – йдеться у повідомленні.

http://buknews.com.ua/page/vodiia-iakyi-protaranyv-tsentralnyi-korpus-chnu-dostavyly-do-likarni.html

peredplata