Буковинець, який пограбував приміщення по вул. Ентузіастів, сяде за ґрати

До 3 років позбавлення волі засуджено мешканця Новоселицького  району за крадіжку – Чернівецька місцева прокуратура. 

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 31-річного мешканця Новоселицького району за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло).

Так, у серпні поточного року, раніше неодноразово судимий чоловік, з корисливих мотивів, шляхом віджиму метало-пластикового вікна, проник до приміщення закладу по вул. Ентузіастів у Чернівцях та викрав мобільний телефон марки «Iphone 8+» і гаманець, у якому знаходились грошові кошти у розмірі 8 тис грн, після чого з місця вчинення злочину втік, а викраденим розпорядився на власний розсуд, спричинивши своїми протиправними діями матеріальної шкоди потерпілій на загальну суму понад 20 тис грн.

У ході судового розгляду обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю та підтвердив усі обставини скоєного.

Враховуючи вчинення злочину у період не знятої та не погашеної судимості, суд призначив чоловікові покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

 

peredplata