“Я ЗВИКЛА ДО ТИСКУ З БОКУ ВЛАДИ”: ЛІКАРКА з Чернівців Ольга Кобевко ПРО ТЕ, ЯК БОРОЛАСЯ З ПРОБЛЕМАМИ В МЕДИЦИНІ

 
 
За словами інфекціоніста з Чернівців, правоохоронці зробили правильний висновок, що винні саме у владних структурах
Лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної лікарні Ольга Кобевко розповідала про реальний стан речей у розпал боротьби з пандемією й заявляла про брак кисню для пацієнтів у лікарні. Після цього місцева влада спрямувала скаргу на неї до правоохоронців, але до тиску з боку влади вона вже звикла. Про це лікарка розповіла в ефірі ток-шоу “Країна” на “5 каналі”

“Я до тиску звикла. Бо під час Революції Гідности моїми керівниками були ті, що біля Партії регіонів. Ще в той час я знала, що таке, коли ти говориш відкрито і робиш щось добре для країни. Це така нормальна радянська звичка, яка залишилася у всіх наших керівників, а в медицині особливо”, – пояснила Ольга Кобевко.

Щодо нинішньої справи, то вона дійсно була в поліції на допиті і давала пояснення, а вже з тих пояснень правоохоронці зробили висновок, що є набагато більше винних саме у владних структурах.

“Тобто ця заява, яку написали проти мене, вона пішла проти них. І тепер доведеться їм відповідати, чому не було кисню дев’ять місяців і чому страждали пацієнти. Тому говорити про те, що треба рятувати країну – це не страшно. Вставати в бій проти байдужості влади – це не страшно. Цю біду треба побороти”, – підсумувала лікарка..

https://www.5.ua/suspilstvo/ya-zvykla-do-tysku-z-boku-vlady-likarka-pro-te-iak-borolasia-z-problemamy-v-medytsyni-233049.html

peredplata